Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Blikarbejde udføres med mange års erfaring

Vi varetager store som små blikopgaver

Skal du have lavet en ny inddækning, skal tagrenderne udskiftes, eller skal du have udført andet blikarbejde? Så står vi hos H.J. Christensen klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for blikkenslageropgaver, som vi både løser for private kunder såvel som erhvervskunder i og omkring Herning, Ikast og Silkeborg. Har du en opgave til os uden for dette område, hører vi dog også gerne fra dig.

Hvad laver en blikkenslager?

En blikkenslager er en håndværker, der har specialiseret sig i at udføre forskellige former for blikarbejde. Det kan for eksempel være:

  • Udskiftning af tagrender
  • Afdækning af skotrender
  • Inddækninger ved kviste, karnapper og lignende
  • Taginddækning

Her hos os finder du en moderne virksomhed med omkring 55 ansatte, og vi løser derfor både store som små opgaver inden for blikarbejde. Uanset hvad din konkrete opgave byder på, er vi således i stand til at varetage den for dig.

Vi løser alt vores arbejde inden for den aftalte tid, og det er vigtigt for os at sikre, at du får et flot, holdbart og tilfredsstillende resultat, uanset hvilken form for blikarbejde du skal have udført.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit blikarbejde

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning i forbindelse med dit blikarbejde? Så tag endelig kontakt til os.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse enten på telefon 97 12 21 99 eller e-mail hj.christensen@hjc-vvs.dk. Alternativt har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Klar til at hjælpe

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os. 

Brug under 2 min på at udfylde formularen, og lad os starte samarbejdet i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

bygget på over 100 års erfaring

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Om ​H.J. Christensen A/S

Siden starten af 1917 har H.J. Christensen A/S udviklet sig betragteligt med mange – store som små arbejdsopgaver og er i dag en moderne virksomhed med ca. 55 ansatte.

værksted / kontor

Orebygårdvej 6

7400 Herning - Rutevejledning

Tlf.: 97 12 21 99

E-mail: hj.christensen@hjc-vvs.dk

​CVR: 38091417

sociale medier

Følg med i vores verden på Facebook og hold dig opdateret.​ Vi lægger jævnligt billeder op fra vores hverdag

© H.J. CHRISTENSEN A/S, 2019​