Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fjernvarmeinstallation for både private og erhverv

Vi installerer fjernvarme i et stort område

Hos H.J. Christensen har vi mange års erfaring inden for fjernvarmeinstallation, som vi udfører for både private og erhverv. 

Fra vores base i Herning kører vi blandt andet ud til kunder, som har brug for professionel installation af fjernvarme i Ikast, Silkeborg og omegn.

Vi udfører fjernvarmeopgaver af alle typer og størrelser. Det gælder lige fra fjernvarmeinstallation i et privat hjem til opgaver på ledningsnettet for forsyningsselskaberne. 

Vi står desuden klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for at tage os med på råd i forbindelse med dit fjernvarmeanlæg.

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en fjernvarmeinstallation koster, da den endelige pris i høj grad afhænger af omfanget af installationen, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en specifik opgave i forhold til installation af fjernvarme, som du kunne tænke dig en pris på.

Uanset størrelsen på din opgave, så tager vi hånd om arbejdet med stor faglig ekspertise. Vores virksomhed bygger på mere end 100 års brancheerfaring, og vi har således en stor viden om installation og service af diverse varmeløsninger. Du kan derfor også trygt overlade arbejdet til os, når du har brug for hjælp til fjernvarmeinstallation.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder i forbindelse med fjernvarme, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, hører vi altid meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 12 21 99 til en uforpligtende snak, men du kan også altid skrive til vores e-mail hj.christensen@hjc-vvs.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse inden for kort tid.​

Klar til at hjælpe

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os. 

Brug under 2 min på at udfylde formularen, og lad os starte samarbejdet i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

bygget på over 100 års erfaring

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Om ​H.J. Christensen A/S

Siden starten af 1917 har H.J. Christensen A/S udviklet sig betragteligt med mange – store som små arbejdsopgaver og er i dag en moderne virksomhed med ca. 55 ansatte.

værksted / kontor

Orebygårdvej 6

7400 Herning - Rutevejledning

Tlf.: 97 12 21 99

E-mail: hj.christensen@hjc-vvs.dk

​CVR: 38091417

sociale medier

Følg med i vores verden på Facebook og hold dig opdateret.​ Vi lægger jævnligt billeder op fra vores hverdag

© H.J. CHRISTENSEN A/S, 2019​