Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Montering af varmepumpe der matcher dine behov

Kunne du tænke dig at få en klimavenlig varmeløsning i din bolig, samtidig med at du kan opnå store besparelser på din varmeregning? Så vil montering af varmepumpe i mange tilfælde være den helt rette løsning for dig.

Hos H.J. Christensen har vi mange års erfaring inden for installation af varmepumpe, som vi både udfører for private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Herning, Silkeborg, Ikast og andre omkringliggende områder.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem en såkaldt luft til luft eller en luft til vand varmepumpe. De her hver især deres fordele, men fælles for dem begge er, at de er miljøvenlige, samtidig med at du kan opnå en stor besparelse på din varmeregning.

En luft til luft varmepumpe varmer luften i din bolig op, og den kan også køle luften ned om sommeren, hvor den kan fungere som aircondition. En luft til luft varmepumpe er typisk den billigste form for varmepumpeinstallation, men den kan ikke opvarme dit brugsvand, som en luft til vand varmepumpe kan.

En luft til vand varmepumpe opvarmer vand i stedet for luft. Det betyder, at den kan bruges til husets radiatorer, og derudover kan den også opvarme al brugsvand. Til gengæld kan den ikke fungere som aircondition. Denne form for montering af varmepumpe er typisk den dyreste, men du vil også kunne spare mange penge på monteringen, idet den også kan opvarme brugsvandet.

Fælles for begge typer gælder det, at de regelmæssigt bør få gennemgået et service-eftersyn, så du kan være sikker på, at pumpen altid fungerer optimalt.

Kontakt os og hør mere om montering af varmepumpe

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med montering af varmepumpe, eller hvis du kunne tænke dig en pris på den varmepumpe, der matcher dine behov bedst.

Du skal bare ringe til os på telefon 97 12 21 99 eller skrive til vores e-mail hj.christensen@hjc-vvs.dk. Vi står klar til en uforpligtende snak, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på varmepumper til dig.​

Klar til at hjælpe

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os. 

Brug under 2 min på at udfylde formularen, og lad os starte samarbejdet i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

bygget på over 100 års erfaring

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Om ​H.J. Christensen A/S

Siden starten af 1917 har H.J. Christensen A/S udviklet sig betragteligt med mange – store som små arbejdsopgaver og er i dag en moderne virksomhed med ca. 55 ansatte.

værksted / kontor

Orebygårdvej 6

7400 Herning - Rutevejledning

Tlf.: 97 12 21 99

E-mail: hj.christensen@hjc-vvs.dk

​CVR: 38091417

sociale medier

Følg med i vores verden på Facebook og hold dig opdateret.​ Vi lægger jævnligt billeder op fra vores hverdag

© H.J. CHRISTENSEN A/S, 2019​